Site icon 1×2.hu

Brutális foci tippek és nyeremények! 

Brutális foci tippek és nyeremények!  - 1x2.hu - Tippmix tippek

Ma is lottózóban kezdjük a napot!

 

Elképesztően sikeres napot zártunk tegnap is, szinte egymást érik a szebbnél szebb nyertes szelvény ötletek csoportjainkban!

 

Pénzmágnes Extra ✔ Bázis ✔ Time-Out ✔

Blue Chip ✔ Pénzmágnes ✔ Index ✔

 

Gyakorlatilag az összes Prémium csoportunk parádézott tegnap így elképesztően szép szelvény ötleteket vihettünk ma kiváltani a lottózókba. Én a magam részéről már ki is váltottam a nyereményeimet a lottózós hölgy is örült hiszen ilyenkor a borravaló sem kevés.

 

Idén leszek 50 éves. Több mint 32 év foglalkozom a legmagasabb szinten sportfogadással. Az 1×2.hu vezetőelemzőjeként napjaim nagy részét a sportfogadás és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek teszik ki. Szinte már megszállottként keresem a legfrissebb híreket és információkat azért, hogy a lehető legpontosabb előrejelzésekkel törjünk borsot a fogadóirodák orra alá.





 



 


 

 

 


 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tipp keresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok. Szeretettel várlak a Prémium csoportjaimban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

Exit mobile version