Site icon 1×2.hu

Keress pénzt sportfogadással

💥 Több mint 32 év sportfogadói tapasztalat! 💥 


Keress pénzt sportfogadással - 1x2.hu - Tippmix tippek

🏠 BÁZIS: Két nap, két nyertes szelvény ötlet ❗

 

Elképesztően jól néznek ki egymás mellett az elmúlt két nap nyertes Bázis szelvény ötletei melyekkel alaposan megfejtük a fogadóirodákat.

Te se maradj ki: https://1×2.hu/bazis/


 🧲 Pénzmágnes: Két nap = 93.300 Ft nyeremény ❗

 

Elsöprő lendülettel kezdte a júniusi hónapot is a Pénzmágnes Prémium csoport amit a mögöttünk hagyott két napon megkeresett 93.300 Ft is remekül mutat! 

A Pénzmágnes Prémium csoport elmúlt 34 hónapjában összesen 7.201.300 Ft-ot vágtunk zsebre ráadásul mindezt úgy, hogy minden egyes hónapot pluszban zártunk.

Pénzmágnes statisztika: https://1×2.hu/penzmagnes/


⚽ BLUE CHIP: Elsöprő 85.11%-os hatékonyság ❗

 

Átfogó offenzívát indítottunk júniusban a fogadóirodák ellen a Blue Chip Prémium csoportban is amiről a 85.11%-os foci tipp hatékonyság is remekül árulkodik.

Te se maradj ki: https://1×2.hu/blue-chip/

 


Idén 50 éves leszek. Több mint 32 év foglalkozom a legmagasabb szinten sportfogadással. Az 1×2.hu vezetőelemzőjeként napjaim nagy részét a sportfogadás és az ahhoz kapcsolódó tevékenységek teszik ki. Szinte már megszállottként keresem a legfrissebb híreket és információkat azért, hogy a lehető legpontosabb előrejelzésekkel törjünk borsot a fogadóirodák orra alá.

 

A sportfogadás az életem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadás számomra nem csak tipp keresgélés, nem csak egy foglalkozás, nem csak egy megélhetési lehetőség, hanem elhivatottság, egy örök, végtelen „szerelem”, amiben mindig újabb és újabb kihívást találok. Szeretettel várlak a Prémium csoportjaimban!

 

32 éves tapasztalatommal mutatom az irányt! Tarts velem!

 


 

 

Exit mobile version