Site icon 1×2.hu

💰 PĂ©nzmĂĄgnes: 3 nap = 121.600 Ft nyeremĂ©ny ❗ ❗ ❗

đŸ’„ Több mint 32 Ă©v sportfogadĂłi tapasztalat! đŸ’„

 


đŸ§Č PĂ©nzmĂĄgnes: 3 nap = 121.600 Ft nyeremĂ©ny ❗

 

💰 PĂ©nzmĂĄgnes: 3 nap = 121.600 Ft nyeremĂ©ny ❗ ❗ ❗ - 1x2.hu - Tippmix tippek

 

ElsöprƑ lendĂŒlettel kezdte a jĂșniusi hĂłnapot is a PĂ©nzmĂĄgnes PrĂ©mium csoport amit a mögöttĂŒnk hagyott hĂĄrom napon megkeresett 121.600 Ft is remekĂŒl mutat! 

👉 CsĂŒtörtök: +28.300 Ft ✔

👉 Szerda: +42.300 Ft ✔

👉 Kedd: +51.000 Ft ✔

👉 3 nap összesen: +121.600 Ft ✔

A PĂ©nzmĂĄgnes PrĂ©mium csoport elmĂșlt 34 hĂłnapjĂĄban összesen 7.229.600 Ft-ot vĂĄgtunk zsebre rĂĄadĂĄsul mindezt Ășgy, hogy minden egyes hĂłnapot pluszban zĂĄrtunk.

PĂ©nzmĂĄgnes statisztika: https://1×2.hu/penzmagnes/

 


âšœ BLUE CHIP: ElsöprƑ 86.79%-os hatĂ©konysĂĄg ❗

 

 

ElkĂ©pesztƑ magassĂĄgokat ostromol jĂșniusban is a Blue Chip PrĂ©mium csoport amire tegnap rĂĄadĂĄsul rĂĄpakoltunk mĂ©g egy lapĂĄttal hiszen a csĂŒtörtöki szelvĂ©ny ötletĂŒnk is 6/6-os azaz hibĂĄtlan lett.

ÁtfogĂł offenzĂ­vĂĄt indĂ­tottunk jĂșniusban a fogadĂłirodĂĄk ellen a Blue Chip PrĂ©mium csoportban is amirƑl a 86.79%-os foci tipp hatĂ©konysĂĄg is remekĂŒl ĂĄrulkodik.

Te se maradj ki: https://1×2.hu/blue-chip/

 


⏰ TIME-OUT:

 

 

A tegnapi szelvĂ©ny ötletĂ©rt sem kellett sokat izgulni hiszen 1 gĂłl szĂŒletett a KPV mĂ©rkƑzĂ©sĂ©n Ă©s Loffler is magabiztosan verte Itagkit. GratulĂĄlunk tagjainknak az Ășjabb telitalĂĄlathoz! SzeretnĂ©l naponta profin kidolgozott szelvĂ©ny ötletekkel jĂĄtszani?

Te se maradj ki!

Itt tudsz csatlakozni: https://1×2.hu/time-out/

 


 

IdĂ©n 50 Ă©ves leszek. Több mint 32 Ă©v foglalkozom a legmagasabb szinten sportfogadĂĄssal. Az 1×2.hu vezetƑelemzƑjekĂ©nt napjaim nagy rĂ©szĂ©t a sportfogadĂĄs Ă©s az ahhoz kapcsolĂłdĂł tevĂ©kenysĂ©gek teszik ki. Szinte mĂĄr megszĂĄllottkĂ©nt keresem a legfrissebb hĂ­reket Ă©s informĂĄciĂłkat azĂ©rt, hogy a lehetƑ legpontosabb elƑrejelzĂ©sekkel törjĂŒnk borsot a fogadĂłirodĂĄk orra alĂĄ.

 

A sportfogadĂĄs az Ă©letem! Keress Te is bizalommal!

 

A sportfogadĂĄs szĂĄmomra nem csak tipp keresgĂ©lĂ©s, nem csak egy foglalkozĂĄs, nem csak egy megĂ©lhetĂ©si lehetƑsĂ©g, hanem elhivatottsĂĄg, egy örök, vĂ©gtelen „szerelem”, amiben mindig Ășjabb Ă©s Ășjabb kihĂ­vĂĄst talĂĄlok. Szeretettel vĂĄrlak a PrĂ©mium csoportjaimban!

 

32 Ă©ves tapasztalatommal mutatom az irĂĄnyt! Tarts velem!

 

 


 

 

Exit mobile version